Hlavní obsah

Televize: o víkendu nejvíce zaujaly Střepiny

Novinky, ATO - Mediaresearch

Reality show Primy VyVolení se podle očekávání i o víkendu dařilo udržet pozornost diváků, pravidelně porážela Velkého bratra na Nově, programu však nedominovala. Vůbec nejsledovanějším pořadem byly v neděli novácké Střepiny, na něž se dívalo 1,8 miliónu diváků.

Článek

Střepiny sice nebyly vysílány ve stejnou dobu, jako VyVolení, ale v pátek VyVolení prohráli s reprízou Četnických humoresek na ČT 1, na které se dívalo 1,5 miliónu lidí, zatímco reality show Primy sledovalo jen 1,1 miliónu. Sobotnímu večeru Vyvolení přirozeně dominovali, protože se rozhodovalo, kdo vypadne. Duel zhlédlo 1,6 miliónu diváků, když GO-GO šou Novy si vybral milión lidí a Hodinu pravdy na prvním programu ČT 888 tisíc.

Big Brother stále ztrácí

VyVolení sice v neděli nebyly nejsledovanějším pořadem večera, tím se staly Střepiny, ale od 20 hodin se na ně dívalo nejvíce lidí. Opět předstihli Velkého bratra, byť v tom se rozhodlo, že vypadne Filip. [celá zpráva] Na reality show Primy se dívalo 1,56 miliónu lidí, zatímco Velkého bratra sledovalo jen 1,4 miliónu a na paty jim šlapal Let č. 11 o atentátech z 11. září, který vysílala ČT 1, za Velkým bratrem zaostal jen o od 12 tisíc diváků.

V pátek Big Brother prohrál jak se svým konkurentem, tak s nejsledovanějšími Četnickými humoreskami a dívalo se na něj jen 684 tisíc lidí, poté však Nova zabodovala, když se druhým nejsledovanějším pořadem večera stala s1,2 miliónem diváků Angelika, markýza andělů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám