Hlavní obsah

Velikonoce v televizi: speciální zábava

Novinky, Eva Zajíčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČR

Kdoví proč si tvůrci televizního programu myslí, že nejlepší způsob jak o svátcích přivábit diváky k obrazovce, je speciální vydání starého zábavného pořadu. O velikonočním víkendu na to vsadily veřejnoprávní televize, Nova i Prima.

Článek

ČT 1 vyrobila na sobotu další speciál Neváhej a toč! a nasadila ho proti Zlaté mříži na Nově. Humor nechtěný a chtěný se utkal v poměru 26 ku 58% diváků ve prospěch Novy.

Ta obsadila i nedělní večer, na její Zlatíčka se dívalo 45% publika, zatímco český film Divoké včely Bohdana Slámy sledovalo na ČT 1 27,2% diváků.

Na pondělní večer připravila mimořádný pořad Česká televize i Prima. ČT 1 věnovala celý večer benefičnímu pořadu Pomozte dětem, vybralo si ho 14% diváků. Prima se chystala zaútočit na největší kus trhu novým zábavným pořadem, Svatbou roku, jenže jí to nevyšlo, zaujala 35% publika. Opět vítězila Nova, její pořad Natočto sledovalo 46,5% diváků. Zdroj: ATO - Mediaresearch

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám