Hlavní obsah

Vyvolení na Primě opět vládli večeru

Novinky, ATO - Mediaresearch

Sázka na Reality show VyVolení Primě vyšla. V úterý byla poprvé nejsledovanější televizí v prime time a ve středu úspěch zopakovala, když si její programy mezi 20. a 22. hodinou vybralo nejvíce diváků.

Článek

VyVolení přitom opět porazili známějšího Velkého Bratra. Dívalo se na ně 1,44 miliónu diváků, což je o čtvrt miliónu více, než kolik si vybralo reality show Big Brother na Nově.

Oběma pořadům přitom poklesla sledovanost oproti úterý o 300 tisíc diváků, a to i přesto, že Velký bratr se honosil přídomkem extra. U VyVolených to bylo pochopitelné, protože v úterý bylo na pořadu Zúčtování, kdy se soutěžící vyjadřovali k tomu, s kým už nechtějí ve vile žít.

České televizi se stále nedaří soukromým televizím konkurovat současně na obou svých programech. Tentokrát byly úspěšnější pořady ČT 1, Banánové rybičky si udržely svůj standard s téměř osmi sty tisíci příznivci. Ještě větší ohlas měl snímek věnovaný princezně Dianě, na nějž se dívalo 874 000 lidí.

Reklama

Související témata:

Související články

VyVolení lákali více než Big Brother

Reality show Novy Big Brother si své diváky teprve získává, zatímco konkurenční VyVolení je už mají. Jasně to prokazuje sledovanost obou pořadů. Premiéru...

Výběr článků

Načítám