Hlavní obsah

Šárka Vaňková natáčí film

Právo, míš

Jako komedii plnou lechtivého humoru a překvapivých situací představují tvůrci film Panic je na nic aneb Návod, jak si konečně dosyta užít prázdniny. Od 12. srpna ho natáčí režisér Ivo Macharáček a do jedné z hlavních dívčích rolí obsadil loňskou finalistku SuperStar Šárku Vaňkovou.

Článek

Hlášku "panic je na nic" si jako motto svých prázdnin vyhlásili tři hlavní hrdinové, šestnáctiletí kamarádi z Prahy. Ničím se neliší od svých vrstevníků, problémy jim dělají jak předpotopní rodiče, tak většina dospělých vůbec. Ačkoli jim do opravdových mužů chybí ještě mnohem víc než ztráta panictví, samozřejmě si namlouvají, že dětství už mají dávnou za sebou.

Chtějí strávit prázdniny společně, jenže Vašek dostane k narozeninám od babičky poukaz na zájezd k Balatonu. Honza s Jirkou se proto vypraví na vandr bez něj. Vašek si ale nenechá prázdniny zkazit, uteče z autobusu plného důchodců a vydá se za kamarády. Prožijí pak spolu báječné dny plné neuvěřitelných a ztřeštěných příhod se "starousedlíky", navážou nová přátelství a s pomocí místních dívek se z nich možná konečně stanou alespoň v jednom směru muži...

Scénář filmu napsal Miroslav Buberle, do hlavních rolí obsadil Macharáček začínající herce Davida Vobořila, Michala Hrušku a Tomáše Žatečku. Rolí dospělých se ujaly například Naďa Konvalinková, Květa Fialová či Milena Dvorská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám