Hlavní obsah

Damian Catera a Ryuzo Fukuhara ve Veletržním paláci

Právo, rh
PRAHA

Koncert elektroakustického skladatele kytaristy Damiana Catery se koná ve středu 24. srpna od 16 hodin ve Veletržním paláci. Damian Catera & S/M (USA / ČR) s pomocí počítačové manipulace a s využitím náhody vytváří proměňující se hudební krajiny místa a okamžiku.

Článek

Skupina S/M, založená bývalými členy kultovních Suicidal Meditations, patří k pražským industriálním souborům, které za pomoci klasických nástrojů, kovů, distorze, samplů a procesovaného hlasu tvoří zvukové plochy a struktury.

Hostem koncertu bude i japonský tanečník butó Ryuzo Fukuhara, který působí od roku 2000 v České republice a kromě vlastních vystoupení je i vedoucím mnoha dílen butó, jež pracuje s vnitřními představami a emocemi tanečníka prolnutými do pohybu.

Návštěvníci, kteří si zakoupí vstupenku na Mezinárodní bienále současného umění, mohou vystoupení zhlédnout zdarma. Dvoudenní vstupenka na bienále (150 Kč, snížené 70 Kč) je platná i druhý den po zakoupení a to nejen do Veletržního paláce, ale i do paláce Kinských a kláštera sv. Anežky České.

Reklama

Výběr článků

Načítám