Hlavní obsah

O víkendu nejvíce lákal film Mr.& Mrs. Smith

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÁ REPUBLIKA

Největší zájem měli diváci o víkendu o americký thriller Mr.& Mrs. Smith s Angelinou Jolie a Bradem Pittem. Příběh dvou nájemných vrahů, kteří se mají navzájem zlikvidovat, se hned po premiéře dostal do čela návštěvnosti českých kin. V jedenadvaceti kinosálech ho zhlédlo přes osmatřicet tisíc lidí, kteří v pokladnách nechali 4,3 miliónu korun.

Článek

Na druhém místě skončil animovaný Madagaskar, na nějž však přišlo mnohem méně lidí - jen 8578. Přesto však snímek už vidělo přes dvě stě tisíc diváků.  Na třetím místě skončil snímek Sin City režisérů Roberta Rodrigueze, Franka Millera a Quentina Tarantina na motivy stejnojmenného komiksu.

Z českých snímků vzbudil největší zájem Román pro ženy Filipa Renče, na jehož kontě je už bezmála půl miliónu diváků, Na osmnáctou příčku se vrátily Zelenkovy Příběhy obyčejného šílenství.

Anketa

Šli jste o víkednu do kina?
Ano
44 %
Ne
56 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 50 čtenářů.

Reklama

Související články

Román pro ženy se snaží pobavit

Komediální tradice české kinematografie je slavná, nicméně jakkoliv jsou zdejší komedie rozmanité, mezi přívlastky (bláznivá, hořká, pohádková, smutná,...

Výběr článků

Načítám