Hlavní obsah

Mácháč nabídne Paula Van Dyka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOKSY

Hlavní hvězdou sedmého ročníku festivalu Mácháč, zaměřeného především na house, bude německý DJ Paul Van Dyk. Hrát se na pláži Klůček u Doks začne v pátek odpoledne 26. srpna. Hlavní pódium i taneční parket budou letos netradičně umístěny na pontonech na hladině Máchova jezera.

Článek

Paul Van Dyk se do České republiky vrací po roce, a to krátce před vydáním nového alba mixů Politics of Dancing 2, kam zařadil i několik svých tracků. Očekává se, že do repertoáru zařadí i nové skladby

Německý DJ, který představuje stálici scény, se prosadil už v první polovině 90. let, kdy uspěl s vlastním projektem Visions Of Shiva. Následovala alba 45 rpm a 7 Ways i úspěšné remixy nahrávek Inspiral Carpets, Svena Vatha, Curve nebo New Order, s nimiž se prosadil i v Británii.

Jeho komerčněji orientované house přesně zapadá do programu festivalu. Tuzemskou scénu na něm bude reprezentoval Michael Burian, který loni uspěl v zahraničí, když vystupoval na festivalu Creamfields. Loutka, který se utká s Trávou, a hrát bude i Lucca.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám