Hlavní obsah

Kráska v nesnázích se natáčí v pražských ulicích

PRAHA

Natáčení nového filmu Jan Hřebejka Kráska v nesnázích pokračuje v ulicích hlavního města. Snímek se totiž podobně jako předchozí film Horem Pádem odehrává v současnosti.

Článek

Režisér si do hlavní role vybral Aňu Geislerovou: "Takových hereček, jako je Aňa, jsme nikdy neměli moc, a proto jsem se na spolupráci s ní velmi těšil. Aňa hrála již v našem prvním kolektivním debutu Pějme píseň dohola, který natočil Ondřej Trojan  roce v 1990. Já jsem jí poté nabídl roli v Šakalích letech, ale tehdy z toho sešlo."

Jejího manžela hraje Roman Luknár známý z Šulíkova filmu Záhrada. Dále se ve filmu objeví Jana Brejchová, Jiří Schmitzer, Emília Vášáryová a Josef Abrhám. Jiří Macháček si před kamerou zahraje představitele profese, kterou vystudoval - právníka, a to pěkně prohnaného.

"Jsem rád, že jsem dostal další příležitost točit s Honzou Hřebejkem a už se na spolupráci vážně moc těším," řekl Jiří Macháček. O své roli řekl: "Takové typy lidí nemám ve skutečnosti vůbec rád. Je to rozporuplná postava, která se rozhodně morálkou nijak netrápí. Na první pohled je to sympatický právník, který pracuje pro realitní kancelář, pohybuje se ve světě velkých peněz. Jejich lákadlu málokdo odolá."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám