Hlavní obsah

Beyoncé se bude věnovat hlavně filmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka popového tria Destiny's Child Beyoncé Knowlesová prohlásila, že v příštím roce si chce od muziky trochu odpočinout a věnovat se hlavně filmu.

Článek

Třiadvacetiletá hvězda, která chodí s raperem, jenž si říká Jay-Z, řekla listu The New York Post, že si zřejmě udělá "malou pauzu", až natočí film Dreamgirls. Jeho první klapka padne v lednu. Beyoncé, která by se měla brzy objevit v komedii o Růžovém panterovi, je v současné době s Destiny's Child na turné.

Až koncertní šňůra 10. září ve Vancouveru skončí, měl by to být umíráček i pro celou skupinu, jak její členky nedávno potvrdily. Ještě před tím je ale v plánu vydání alba a DVD největších hitů Destiny's Child.

"Vím, že jsme oznámily rozchod, ale nikdy bych neříkala nikdy, pokud jde o to, že bychom se daly znovu dohromady, protože jsme velmi dobré přítelkyně. Jsou součástí mého života. Nikdy bych neřekla 'ne', kdyby někdo řekl, 'dámy, zazpívejte znovu Say My Name'," zdůraznila Beyoncé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám