Hlavní obsah

Druhá Rodinná pouta startují v úterý

Druhá řada seriálu Rodinná pouta se začne vysílat od úterý 7. června v obvyklém čase. Nabídne nejen nové příběhy, ale i novou hlavní dvojici a také nové grafické ztvárnění, znělku i novou titulní píseň.

Článek

Příběh se začne odehrávat po roce od konce první řady. Novou ústřední dvojici tvoří manažer rodinné firmy Jan Skála (Saša Rašilov) a Marie Boháčkova (Renata Visnerová).  Méně budě vidět Tomáš Krejčíř, ztvárňující dosud hlavní postavu Adama Rubeše. Poté, co si vezme Evu, odcestují do Švýcarska.

Titulní píseň, která opět pochází z pera Karla Svobody, nazpíval Jiří Škorpík. "Stejně jako se proměnil seriál Rodinná pouta, tak i hudba a grafika se obrací k novým trendům. Rok je dlouhá doba a jde o seriál ze současnosti, který chce být stále aktuální. Titulní píseň vychází z původních hudebních motivů, změnilo se ovšem aranžmá - píseň se zahalila do moderního hávu, jde o styl, který vystihuje současnost," uvedl autor hudby.

"V nové znělce představíme jednotlivé postavy, které budou zasazeny v určitém grafickém prostředí. Jednotlivé postavy budeme v průběhu roku obměňovat. Jde o atraktivnější a dynamičtější formu, se kterou se dá pracovat v čase. Můžeme ji postupně modifikovat," řekl producent Jan Novotný.

Anketa

Sledujete Rodinná pouta?
Všechny díly
56,4 %
Nepravidelně
16 %
Viděl jsem pouze pár dílů
10 %
Vůbec ne
17,6 %
Celkem hlasovalo 319 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: noví herci v Rodinných poutech

V seriálu Rodinná pouta se na přelomu roku zkomplikují vztahy, protože se v něm objeví několik nových postav. První bude bývalý manžel opuštěné Ivany,...

Výběr článků

Načítám