Hlavní obsah

Anna K se představí akusticky

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Anna K. vyrazí se začátkem listopadu na své akustické předvánoční turé. Se svou kapelou představí své největší hity, ale i nejnovější písně ze svého alba Světlo v akustických aranžích.

Foto: Milan Malíček, Právo

Anna K

Článek

„Naše loňské akustické turné mělo takový úspěch, že jsme se rozhodli zopakovat ho i letos. Mám velkou radost, že je o něj takový zájem, některá místa jsou už teď vyprodaná, museli jsme přidat další koncerty,“ vypráví Anna K.

S dětským sborem

„Celý program bude opět hodně o světle a světlých okamžicích s naší hudbou a o krásné energii, kterou by předvánoční čas měl mít.“

Na každé zastávce rozšíří navíc její šestičlennou kapelu i dětský pěvecký sbor.

„Na většině koncertů mne doprovodí Dětské Sborové Studio Ostrava Jih nebo Kühnův dětský sbor, se kterými jsem již v minulosti vystupovala. V některých městech oslovíme i tamní pěvecké sbory a základní umělecké školy. Dětská energie atmosféru koncertu nádherně rozzáří,“ míní zpěvačka.

Aby byl koncertní program co nejrozmanitější, nechala zpěvačka polovinu písní přearanžovat americkým producentem Stevem Walshem. Turné začne 1. listopadu v Holešově a skončí 16. prosince ve Valašských Kloboukách.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám