Hlavní obsah

Natalie Imbruglia se vrací

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská zpěvačka Natalie Imbruglia byla nejvíce populární na konci 90. let. Její debutové album Left Of The Middle (1999) bylo úspěšné, následovník White Lilies Island (2001) na ně navázal. Potom se ale růst popularity zpěvačky dostal do stadia stagnace, a tak není divu, že aktuálně hlásí několik novinek v naději, že se vše v lepší obrátí.

Foto: ČTK

Natalie Imbruglia prožívá plodné dny.

Článek

Oznámila, že vydá novou desku, že podepsala novou vydavatelskou smlouvu se společností Sony/BMG a že je těhotná. Na sociálních sítích to vyvolalo náležité pozdvižení, zvláště třetí uvedená informace.

O novém albu Natalie Imbruglie se hovořilo už delší dobu. Předešlý počin Male ostatně vydala již v roce 2015. Jako první se o novince zmínil hudebník a producent Albert Hammond Jr., který napsal, že se zpěvačkou pracuje na nových písničkách v australském studiu Rockinghorse v Byron Bay.

Nyní Imbruglia sdělila, že podepsala novou nahrávací smlouvu. „S radostí mohu sdělit, že jsem podepsala nahrávací smlouvu se Sony. V posledních letech jsem skládala nové písničky a teď se už nemohu dočkat, až se s vámi o ně podělím,“ napsala.

Když potom zveřejnila svou fotografii, na které je evidentně těhotná, připsala: „Ne, nezhltla jsem meloun. Na podzim budu mít první dítě. Bude to skvělé - nová deska, první dítě.“

Připomeňme, že Natalie Imbruglia je na hudební scéně od roku 1992. V rodné Austrálii na sebe předtím upozornila v seriálu Neighbours, v němž účinkovala v letech 1992 až 1994. V hudebním světě prorazila novou verzí hitu Torn v roce 1997. Od té doby má na kontě pět studiových alb a jednu kompilaci.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám