Hlavní obsah

Ivana Korolová zpívá o tom, jaké to bude „v tom“

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ivanu Korolovou znají lidé především jako herečku a dabérku. Hraje v seriálu Krejzovi, její hlas se objevil ve Hře o trůny či v seriálu Simpsonovi. Renomé zpěvačky si v posledních letech získala díky několika muzikálovým rolím a za roli v operetě Mam'zelle Nitouche v libereckém divadle byla nominovaná na cenu Thálie.

Klip k písničce V tom.Video: archiv umělkyně

 
Článek

Korolová se aktuálně již třetím singlem vydává do světa pop-music. „Dlouho trvalo, než jsem se stylově našla a utvrdila v žánru, který chci dělat. S kapelou jsem začala hrát tak před šesti lety převzaté písničky, ale vždycky jsem chtěla tvořit vlastní. Singl V tom s nadsázkou vypráví o tom, jaké to v tom asi bude. Režisér klipu Michal Hruška navíc téma skvěle zpracoval i po obrazové stránce.,“ prozradila Korolová.

Texty připravuje společně s Marikou Šoposkou, se kterou jí spojuje nejen patnáctileté přátelství, ale také podobný smysl pro humor a vnímání života. O hudbu se v případě singlu V tom postaral producent a hudebník Armin Effenberger, který produkoval mimo jiné alba kapely Mandrage nebo Oceán.

K hudebnímu spojení s ním zpěvačka dodává: „Známe se řadu let a vím, že má zálibu v elektronické hudbě a syntezátorech, na kterých jsem chtěla svou tvorbu stavět. Byl proto jasná volba.”

Singl V tom doplní první autorské album, které Korolová chystá na podzim letošního roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám