Hlavní obsah

V Bohnicích zahraje 160 umělců

Festival Mezi ploty se koná v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice 25. a 26. května. Přijede 160 špičkových muzikantů a divadelníků.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Lake Malawi

Článek

Festival slibuje hvězdy jako Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout, Rybičky 48, Barbora Poláková, Xindl X, Vypsaná fiXa, Mňága a Žďorp, Sto zvířat, PSH, Klára & The Pop, Krucipüsk, Pokáč, Marta Jandová, Eddie Stoilow, Lake Malawi, N.O.H.A., Květy, Jablkoň, Zrní, Mucha, Katarzia a Circus Brothers.

Z divadel to budou Studio Ypsilon, HaDivadlo, Vosto5, Na stojáka, Divadlo Na Fidlovačce, Divadlo v Řeznické, A studio Rubín, Divadlo MeetFactory, SpoluHra (Vilma Cibulková, Alžbeta Stanková), Underground Comedy, Richard Nedvěd, Miloš Knor, Milostný trojúhelník (Anna Polívková, Marek Zelinka, Martin Zbrožek) a další.

Celkem se na 14 scénách v bohnickém parku odehraje více než 200 dílčích akcí. Hlavní scéna Central park přivítá headlinery, v Alternativní zóně zahraje třeba Katarzia, Zrní nebo Klára & The Pop. Street zóna je zaměřena na mladé posluchače.

Na festival přijedou také indie-popoví Lake Malawi z Třince, kteří Českou republiku reprezentují na Eurovision Song Contest 2019 v Tel Avivu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám