Hlavní obsah

Nová alba: Ciara, The Screaming Jets a Jaroslav Hutka

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posledních dnech se na trhu objevilo nové album americké zpěvačky Ciary, která si na ně pozvala několik zajímavých hostů. Novinku vydal i písničkář Jaroslav Hutka. Australští The Screaming Jets slaví své třicáté narozeniny výběrovkou.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Ciara: Beauty Marks

Foto: Beauty Marks Entertainment

Obal alba

V první písni na sedmém albu americké zpěvačky Ciary hostuje její populární hiphopový kolega Macklemore. V dalších se objeví i Kelly Rowlandová nebo Tekno. Povšechně jde o kolekci, která nabízí popový pohled na r’n’b a hip-hop, nicméně samotné skladby nejsou nijak výrazné.

The Screaming Jets: Dirty Thirty

Foto: Atlantic

Obal alba

Ve třicátém roce existence vydává australská rocková kapela The Screaming Jets dvojalbum se svými největšími hity. Jsou na něm nejpopulárnější písně party, v jejímž zvuku je patrný nános hard rocku a hospodské zpěvnosti.

Jaroslav Hutka: Skleněný den

Foto: Galén

Obal alba

Po politickém albu Sto let nahrál písničkář Jaroslav Hutka desku složenou z písní lyrických, z nichž mnohé jsou inspirovány jeho pobyty v Indii. Skleněný den je plný typických hutkovských textových obrazů a zásluhou aranžéra Petra Přibyla se proměnil v monumentální zvukovou galerii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám