Hlavní obsah

Sarah Brightmanová zazpívá příští rok v Praze

Právo, jaš, kul

Jedna z nejúspěšnějších sopranistek světa, Britka Sarah Brightmanová, vystoupí 8. listopadu 2019 v pražské Tipsport areně, kam přijede představit nové album Hymn. Během koncertu jistě opět potvrdí, že její úchvatný hlas stírá hranice mezi klasickou hudbou, muzikálem a popem. Vstupenky na koncert jsou již v prodeji.

Foto: Universal Music

Sarah Brightmanová míří do Prahy. Vystoupí v ní v listopadu 2019.

Článek

„Hymn je stylově pestré album a už se těším, až nové skladby představím publiku naživo na turné,“ tvrdí zpěvačka o své dvanácté studiové desce. Je pojmenovaná podle písně z repertoáru britské progresivně rockové kapely Barclay James Harvest.

„Vše, co jsem kdy nazpívala, bylo emotivně zabarvené. Tentokrát jsem chtěla natočit desku, která bude znít povzbudivě. Myslím, že se to povedlo. Hymn navozuje radost, vyvolává pocit naděje a bezpečí,“ dodává Brightmanová.

Deska, kterou produkoval Frank Peterson, přináší skladby moderních autorů, mezi které patří například Eric Whitacre, Japonec Yoshiki Hayashi nebo německý DJ Paul Kalkbrenner. Jedna píseň je z dílny Ennia Morriconeho. Nahrávku uzavírá nová verze duetu Brightmanové a Andrey Bocelliho Time To Say Goodbye.

Turné Hymn: Sarah Brightman In Concert začalo 24.listopadu v Jižní Americe a během následujících několika měsíců nabídne 125 vystoupení na pěti kontinentech.

Foto: Universal Music

Turné Sarah Brightmanové k nové desce už začalo.

Sarah Brightman je známá především díky svému hlasovému rozsahu, který je přes tři oktávy. Za svou kariéru prodala přes 30 milionů desek, jako jediná interpretka měla svou skladbu jako čísla jedna v Billboard žebříčku taneční i klasické hudby zároveň a získala přes 180 zlatých a platinových certifikátů ve vice než 40 zemích.

Je rovněž známá kvůli svým účinkováním ve Fantomovi opery, nazpívala duet s Andreou Bocellim Time To Say Goodbye a vystupovala na Koncertě pro Dianu a na Olympijských hrách v Barceloně a Pekingu.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám