Hlavní obsah

Mydy Rabycad chystají album a koncert v pražském Foru Karlín

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po úspěšném roce, kdy absolvovala turné v USA nebo koncerty na Colours of Ostrava a Metronome Festivalu, má česká skupina Mydy Rabycad dané cíle pro rok 2019. Chystá čtvrtou řadovou desku, kterou chce navázat na úspěch loňského alba M.Y.D.Y. Vyjde ve druhé půlce roku a pokřtěna bude 22. listopadu 2019 během koncertu v pražském Foru Karlín.

Foto: archiv kapely

Skupina Mydy Rabycad chystá výjimečný koncert. Na snímku zpěvačka Žofie Dařbujánová.

Článek

„Už teď víme, že to bude obrovský posun oproti show, které mohli naši fanoušci doposud zažít. Připravujeme úplně nový koncept scény i vizuální stránky, celou naši prezentaci pozvedneme na další level,“ říká producent a klávesista kapely Nèro Scartch.

Koncert ve Foru Karlín symbolizuje pro Mydy Rabycad začátek další kapitoly. Dosud nejpropracovanější show jejich kariéry má fanouškům kromě svěží konceptualizace pódia nabídnout také spoustu hostů z řad hudebníků, přátel a kolegů. Jako tradičně pak představí nové kostýmy, tematicky spojené s aktuálním albem.

„Hlavní je pro nás to, že velikost pódia a sálu ve Foru Karlín je ideální, abychom tam dokázali uskutečnit téměř všechno, co jsme kdy v rámci naší show chtěli udělat,“ dodává zpěvačka Žofie Dařbujánová.

Vstupenky na křest chystaného alba a jediný pražský koncert Mydy Rabycad pro rok 2019 lze zakoupit v limitované edici 200 kusů za zvýhodněnou cenu 420 Kč. Po vyprodání za cenu 480 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám