Hlavní obsah

Mike Shinoda z Linkin Park vystoupí v březnu v Praze

Právo, jaš, kul

Mike Shinoda, kytarista, klávesista, zpěvák, producent a člen americké skupiny Linkin Park, přijede 19. března 2019 do Prahy. Ve Foru Karlín představí svůj sólový projekt a album Post Traumatic, které vzniklo jako reakce na tragické úmrtí jeho dlouholetého parťáka, zpěváka Linkin Park Chestera Benningtona.

Foto: Frank Maddocks

Mike Shinoda je na sólové dráze.

Článek

Shinodovy koncerty, které se poprvé uskutečnily v minulých měsících, mají strhující atmosféru a vedle hlubokých a silných emocionálních momentů jsou plné energie.

„Když procházíte těžkou a komplikovanou situací, často se stane, že máte najednou pocit, že se věci vymykají kontrole. Ať už jste vyhozen z práce, nebo vás potká nehoda, ztratíte půdu pod nohama. Nahrát sólové album byl pro mě způsob, jak tu kontrolu zase nalézt. Vždy jsem hodně své energie směroval do Linkin Park, jsou součást mé identity. Nyní pro mě ale bylo zdravé postavit se na vlastní nohy, uvědomit si, kdo jsem a co dělám, rozhodovat sám za sebe. Když se nyní rozhodnu, že chci odpoledne odehrát koncert, nemusím se nikoho ptát,“ řekl Shinoda v rozhovoru Právu a Novinkám.cz.

Vzhledem k tomu, že je také renomovaným a originálním výtvarníkem, bude stát za to i vizuální složka celého koncertu. Vstupenky na pražský koncert se začnou prodávat 30. listopadu.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám