Hlavní obsah

Mel B se pokoušela před lety o sebevraždu

Právo, Jaroslav Špulák

Melanie Brownová prozradila, že se v roce 2014 pokusila o sebevraždu. Členka dívčí skupiny Spice Girls, která je známá jako Mel B, spolykala dvě stě tabletek aspirinu. Na to konto byla hospitalizována v nemocnici s poškozením jater a ledvin.

Foto: ČTK/APInvision

Mel B chystá knihu.

Článek

Britský list The Sun zveřejnil informaci prostřednictvím úryvku z knihy, která o životě zpěvačky vypráví. Jmenuje se Brutally Honest a vyjde 27. listopadu. Pokus o sebevraždu byl podle zpěvačky vyústěním jejího napjatého vztahu s manželem Stephenem Belafontem. K události došlo 11. prosince 2014 a Mel B ji popisuje tak, že po večeři s manželem začala polykat v koupelně prášky.

„S každou pilulkou, kterou jsem držela v ruce a dávala si ji ke rtům, jsem si kladla otázku: Jsi si jistá? A vzala jsem si jich deset, dvacet, padesát, sto. A zase ta otázka, potom sto dvacet. Poznala jsem nádheru slávy, ale cítila jsem se citově otlučená. Nenáviděla jsem stejného muže, který mi kdysi slíbil, že mě bude milovat a chránit,“ je napsáno v ukázce.

Nejslavnější dívčí skupina z Velké Británie Spice Girls potěšila nedávno fanoušky potvrzením comebacku, o kterém se spekulovalo již několik měsíců. Ohlásila koncertní turné ve Velké Británii a podle dalších informací vyrazí i na další místa ve světě. Na pódia se vrátí sedm let od vystoupení v rámci letních olympijských her v Londýně 2012, ovšem pouze ve čtyřech. Turné se nezúčastní Victoria Beckamová, která se věnuje především svým vlastním aktivitám.

Spice Girls tedy tvoří Geri Horner-Halliwellová (Ginger Spice), Mel C (Sporty Spice), Emma Buntonová (Baby Spice) a Mel B (Scary Spice).

Reklama

Výběr článků

Načítám