Hlavní obsah

Prequel ke Hře o trůny už našel svou hvězdu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Naomi Wattsová bude hvězdou dlouho diskutovaného prequelu (příběh odehrávající se časově před dějem jiného díla) Hry o trůny. Přesný popis její postavy zatím autoři tají. Nová ženská hrdinka prý „skrývá temné tajemství“.

Foto: H.C.E.

Naomi Wattsová

Článek

Anglicko-australská herečka je známá třeba z filmů King Kong, Funny Games USA, Východní přísliby, Hranice života, Kruh, 21 gramů, Ned Kelly a Mulholland Drive. Hrála také v často vysmívaném filmu o britské princezně Dianě, který recenze úplně rozcupovaly.

Nový příběh se má odehrávat tisíce let před dějem Hry o trůny. Jane Goldmanová ho vymyslela s Georgem R. R. Martinem, jehož knihy se staly základem slavné televizní série a současně pracuje i jako showrunner (něco mezi producentem, scenáristou a režisérem). Spolu s ní budou sérii produkovat Daniel Zelman, James Farrell, Jim Danger Gray a Vince Gerardis.

Nejde o jediný projekt, který souvisí se Hrou o trůny. Existují ještě čtyři další, jejichž děj společnost HBO přísně tají. Jisté je to, že v nich nebudou hrát stejní herci jako v původním seriálu.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám