Hlavní obsah

Táňa Pauhofová točí špionážní sérii z 80. let

Novinky, Stanislav Dvořák

HBO Europe začíná natáčet špionážní drama z 80. let Bez vědomí, uvedla ve středu mluvčí Pavla Brožková. Hlavní roli dostala Táňa Pauhofová.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Táňa Pauhofová

Článek

„HBO Europe a produkční společnost Etamp Film začínají natáčet novou originální minisérii Bez vědomí v režii Ivana Zachariáše. Natáčení špionážního dramatu, zasazeného do konce osmdesátých let v Čechách a Anglii, bude po 85 dní probíhat na lokacích v České republice a Londýně. V čele mezinárodního obsazení se v hlavní roli představí herečka Táňa Pauhofová, pro níž jde po první řadě Terapie a historické minisérii Hořící keř již o třetí spolupráci s HBO Europe,“ popsala Brožková.

Foto: HBO Europe

Zleva producentka HBO Europe Tereza Polachová, kameraman Jan Velický, režisér Ivan Zachariáš a producent Etamp Film Jan Bílek

Režie se ujal Ivan Zachariáš, který se už podílel na vynikající sérii Pustina. Temné drama z pohraničí o starostce, které zmizí dcera, zatímco bojuje s velkou těžební společností, ocenila v roce 2016 česká i zahraniční kritika.

Scénář šestidílné minisérie Bez vědomí napsal debutující scenárista Ondřej Gabriel.

Slovenská herečka Táňa Pauhofová se proslavila už v dramatu Kousek nebe z roku 2005 a v posledních letech hrála ve filmech jako Toman, Po čem muži touží, Lída Baarová, Konfident či Román pro muže a v seriálech Terapie nebo Já, Mattoni.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám