Hlavní obsah

Zpěvačka SA B. přichází s prvním singlem Voda

Právo, jaš, kul

Voda je prvním singlem zpěvačky SA B., celým jménem Sabiny Feldmanové. Je zlomovým okamžikem v její kariéře, kdy se ze známé vokalistky probouzí sólová zpěvačka a textařka. Na Novinkách.cz mají píseň a klip premiéru.

Klip k písni voda.Video: Wisemusic

 
Článek

Hudebně staví na urban music a propojování stylů jako reggae, r´n´b, soul, afrobeat, trap, hiphop. Producentem singlu je Djei Gogo (United Flavour, Flavour Production).

Píseň Voda sahá do r´n´b stylu, který je na domácí hudební scéně výjimečný, ve spojení s českým textem nemá tento styl pak obdoby. S Djeiem se zpěvačka spojila již v době éry a cappelly Gapeels a jako její mentor ji dovedl k rozhodnutí sólové zpěvačky. Zapracovala na výrazu, technice a zpěvu jako takovém. Velký důraz ve své tvorbě klade na obsah. Inspiraci pro své texty hledá v životě, zážitcích i každodenní realitě. Odráží se v nich názory, postoje i hodnoty. Stejně jako s hudebními styly si hraje i s jazyky.

„Psát jsem začala před pár lety, a mrzí mě, že jsem v sobě tenhle talent neobjevila dřív. Psaní hudby a textů mě obrovsky naplňuje, cítím, že je to vyloženě mé místo. Ráda bych jednou psala i pro ostatní. Píšu česky i anglicky, zatím je to tak, že v angličtině si dovolím být svobodnější, leccos se tam schová. Čeština je nekompromisní a nic mi nepromine, a tak mě baví ještě o něco víc,“ tvrdí SA B.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám