Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Stále Úžasňákovi 2 a Transylvánie 3, letní agónie nekončí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kina jsou na přelomu srpna a září poloprázdná, chodí se jen na několik týdnů staré animáky pro děti. Žádná silná novinka nepřišla a nic neohrožuje veterány jako Úžasňákovi 2 a Hotel Transylvánie 3.

Foto: Disney

Úžasňákovi 2

Článek

V animovaném filmu Úžasňákovi 2 je hvězdou Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy normálního života. Pro všechny je to těžká změna a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, rodina a Mražoun musejí najít způsob, jak se dát zase dohromady.

Druhá je velmi překvapivě animovaná upírská taškařice Hotel Transylvánie 3, která už v žebříčku straší dva měsíce.

Foto: Falcon

Hotel Transylvánie 3

Třetí místo zaujímá Alfa, dobrodružný film z doby ledové. Mladý chlapec se v něm vypraví na svůj první lov se skupinou nejlepších lovců kmene, utrpí zranění a je ostatními zanechán napospas osudu. Když se probere, zjišťuje, že je zraněn a sám – je nucen naučit se přežít v drsné a nemilosrdné divočině. Podaří se mu ochočit si osamělého vlka. Film má špatnou návštěvnost i recenze, ale v tomto období i tak málo stačí na třetí místo.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Úžasňákovi 229 224
2.2.Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená23 670
3.-Alfa20 222
4.-Důvěrný nepřítel11 977
5.-Upgrade9 721
6.-Kubík hrdina8 311
7.8.Příběh koček7 831
8.6.Mamma Mia! Here We Go Again7 473
9.4.Jan Palach7 193
10.-Ten pravý, ta pravá?6 693
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám