Hlavní obsah

Množí se náznaky, že nový James Bond bude černý

Novinky, Stanislav Dvořák

Britský herec Idris Elba podpořil svými nejasnými vzkazy na internetu spekulace, že by mohl být příštím Jamesem Bondem. Na to téma už se spekuluje roky, ale zatím se žádný herec černé pleti jako Bond nepředstavil.

Foto: Falcon

Idris Elba

Článek

Herec Idris Elba napsal na Twitter narážku na známou hlášku Jamese Bonda: „My name is Elba, Idris Elba (Jmenuji se Elba, Idris Elba).”

Britský bulvár mezitím mohutně spekuluje o tom, že filmová producentka Barbara Broccoliová prý řekla režisérovi Antoinu Fuquovi zcela jasně, že přišel čas, aby se stal agentem 007 příslušník menšiny.

Foto: archív ČT

V hlavní roli detektivního seriálu Luther se objeví vždy ve středu večer na ČT 2.

Uprostřed okurkové sezóny se z toho stala velká aféra. Elba však kromě prvního vzkazu napsal později také „Nevěřte humbuku”. Oficiálně se stále nic neví a dlouhé spekulace o tom, že bude agentem 007, už i jemu samotnému přišly trapné. Začátkem roku řekl v jednom rozhovoru, že se z toho stala fraška.

Idris Elba patří k poměrně významným britským hercům, i když klasická hollywoodská superhvězda to spíše není. K jeho největším úspěchům patří sci-fi 28 dnů poté či filmy RocknRolla, Americký gangster a Velká hra. Z komerčního hlediska byly patrně největší jeho role ve Star Treku a Avengers.

V televizi zazářil jako detektiv v seriálu Luther.

Reklama

Výběr článků

Načítám