Hlavní obsah

Johnnymu Deppovi zrušili premiéru, množí se obvinění z násilí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kariéra herce Johnnyho Deppa se vydala nebezpečným směrem. Film City of Lies byl stažen měsíc před premiérou a nové datum stanoveno nebylo.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Johnny Depp

Článek

Snímek City of Lies měl mít původně premiéru 7. září, nové datum mluvčí distribuční společnosti Global Road Entertainment neuvedl.

Příběh je založen na knize Randalla Sullivana a pojednává o zavraždění raperů Tupaka Shakura a Notorious B.I.G.. Depp v něm má hlavní roli detektiva Russella Poola z Los Angeles a Forest Whitaker hraje novináře, který vyšetřuje stejný případ po vlastní linii.

Johnny Depp je mistr převleků. 10 tipů na filmy s hollywoodským krasavcem

Film

Stažení City of Lies přichází zhruba měsíc po obvinění, že Depp fyzicky napadl  Gregga Brookse, amerického lokačního manažera (člověk, který vyhledává místa pro natáčení mimo studia). Brooks herce zažaloval, podle něj ho dvakrát udeřil a nadával mu při natáčení. Kvůli tomu byl údajně následně vyhozen producenty, kteří nechtěli, aby někoho žaloval.

Foto: Falcon

Johnny Depp

Také Deppova bývalá žena Amber Heardová ho obvinila z fyzického i slovního napadení. Depp to odmítá. Dva bývalí bodyguardi zase tvrdí, že jim herec řádně neplatil.

Letos by se měl Johnny Depp objevit ještě ve velkorozpočtovém filmu podle J.K. Rowlingové Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, který vstoupí do českých kin 15. listopadu. U něj ke stažení určitě nedojde, ale v minulosti už se také obvinila kritika ze strany fandů, že rozporuplného Deppa obsadili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám