Hlavní obsah

Filmové premiéry: Jsem božská a Jurský svět: Zánik říše

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden mají premiéru pouze dva filmy: proti Jurskému světu: Zániku říše se postaví v kinech romantický snímek Jsem božská.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Jurský svět: Zánik říše

Trailer k filmu Jurský svět: Zánik říše

Před čtyřmi lety dinosauři porazili na exotickém ostrově prosperující zábavní park Jurský svět.  Poslední lidé utekli a nechali ostrov napospas prehistorickým tvorům. Jenže teď se za nimi musí vrátit. Na ostrově se totiž probudila sopka a dinosaurům už podruhé v dějinách hrozí vyhynutí. Po příjezdu se však lidé stanou svědky a nedobrovolnými aktéry falešné hry, která v důsledku může změnit život na celé planetě a vrátit ho o pár miliónů let zpátky.

Jurský svět: Zánik říše, USA/Španělsko 2018, sci-fi thriller, 130 min., režie: J. A. Bayona, hrají: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Ted Levine, Toby Jones a další.

Jsem božská

Trailer k filmu Jsem božská

Renee je obyčejná holka s mírnou nadváhou a z toho plynoucím pošramoceným sebevědomím. Když ve fitku sletí z rotopedu a pořádně se praští se do hlavy, probudí se jako neodolatelná krasavice. Háček je sice v tom, že se tak vidí jen ona sama, ale přesto jí to úplně změní život. Protože jak známo, každá žena je tak krásná a sexy, jak se sama cítí, a okolí její pocit přijímá...

Jsem božská, USA 2018, komedie, 110 min., režie: Abby Kohn, Marc Silverstein, hrají: Amy Schumerová, Michelle Williamsová, Tom Hopper, Rory Scovel, Adrian Martinez a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám