Hlavní obsah

AC/DC prý chystají album i turné

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australský novinář Murray Engleheart, jenž je spoluautorem knihy AC/DC: Maximum Rock & Roll: The Ultimate Story of the World’s Greatest Rock-and-Roll Band, napsal, že skupina AC/DC bude dál pokračovat se zpěvákem W. Axlem Rosem z Guns N’Roses.

Foto: ČTK/APInvision/Amy Harris

Axl a Angus Young společně na pódiu v roce 2016.

Článek

„Spekulujte si, jak chcete, ale už jsem to řekl a řeknu to znovu. AC/DC budou pokračovat s Axlem. Bude turné i nové album. Co bylo pro kytaristu Anguse Younga zpočátku obrovským hazardem, ukázalo se být obrovským trumfem, který dává šanci do budoucna,“ napsal Engleheart na svém facebookovém profilu v sobotu.

W. Axl Rose zastoupil ve skupině zpěváka Briana Johnsona v roce 2016 poté, kdy tento musel ze zdravotních důvodů odpočívat. Následující turné bylo velice úspěšné. Australská média také píší o tom, že by před vydáním novinky mělo vyjít koncertní album, na kterém bude zpívat právě Axl.

Kapelu AC/DC momentálně tvoří Axl, Angus Young, kytarista Stevie Young a bubeník Chris Slade. Původní baskytarista Cliff Williams oznámil v roce 2016 konec kariéry.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám