Hlavní obsah

Dračice se soulovým hlasem Jessie J míří do Ostravy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na červencový festival Colours of Ostrava přijede i britská zpěvačka Jessie J, která se po vítězství v anketě BBC Sound Of 2011 zařadila k největším hvězdám světového popu.

Foto: Colours of Ostrava

Jessie J

Článek

Většina veřejnosti zná od Jessie J hlavně provařený hit Price Tag. Pohybuje se v moderním R lehce ozvláštněném elektro zvuky. Kritici obdivují její žahavý pronikavý hlas, značný rozsah i divokou energii na koncertech.

Držitelka Brit Award a nominace na Grammy k nám přijíždí poprvé a má uvést své nové album R.O.S.E., v pořadí už čtvrté. Kromě vlastních desek pomáhala i s hity Alicie Keys, Miley Cyrus nebo Chrise Browna, Ariany Grande a Nicki Minaj.

Foto: Universal Music

Jessie J: Sweet talker

Na Colours of Ostrava – 18. až 21. července – přijedou také Joss Stone, Ziggy Marley, George Ezra, Paul Kalkbrenner, Cigarettes After Sex, Kaleo, Future Islands, Beth Ditto, Mura Masa či Jóhann Jóhannsson a Slaves. Festival se na podzim 2017 dostal do desítky nejlepších největších festivalů v prestižní anketě European Festival Awards.

Čtyřdenní vstupenky jsou k dostání na stránkách festivalu www.colours.cz a v síti Ticketpro.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám