Hlavní obsah

Nová alba: Mandrage, Black Label Society, Fall Out Boy a Magnum

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dalším lednovém týdnu se na hudebním trhu hlásí o slovo alba výrazných skupin. Novinku vydali plzeňští Mandrage, stejně tak zahraniční hvězdy Black Label Society, Fall Out Boy a Magnum.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Mandrage: Po půlnoci

Foto: Universal Music

Nová alba

Skupina Mandrage se na své nové desce vrátila k rockovějšímu zvuku. Nahrávka nabízí oproti předešlému počinu více kytarových ploch, které nicméně nezůstaly ušetřeny vstupu elektronických zvuků. Kolekce přináší hned několik skladeb s hitovými ambicemi.

Black Label Society: Grimmest Hits

Foto: Mascot Records

Nová alba

V čele americké skupiny Black Label Society stojí Zakk Wylde, fenomenální kytarista a autor, vynikající zpěvák. Novinka jeho formace nabízí přitažlivé nekompromisní skladby postavené na mixu rocku a metalu.

Fall Out Boy: Mania

Foto: Island

Nová alba

Sedmé album americké rockové kapely Fall Out Boy ve svém zvuku pokračuje v tom, čím se prezentovala na minulých počinech. Jde o mix popu a rocku s tím, že probleskují i elektronické zvuky. Deska měla původně vyjít loni v září, ale kapela měla před koncem nahrávání pocit, že ještě není dostatečně dobrá, a vydání posunula.

Magnum: Lost on the Road to Eternity

Foto: SPV

Nová alba

Britská kapela Magnum je na scéně již od roku 1972 a novinka je její dvacátý studiový počin. I na ní ctí klasický rock, který je výtečně zahraný. Na desce je jedenáct skladeb, bonus pak nabízí ještě několik koncertních písniček.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám