Hlavní obsah

Portmanová ve filmu nahradí Witherspoonovou. Ta má radši seriál

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Natalie Portmanová se chystá nahradit ve filmu Pale Blue Dot Reese Witherspoonovou. Ta dala přednost televizní sérii Sedmilhářky od HBO. Poukazuje to na fakt, jakou má dnes americká televizní tvorba prestiž. Před dvaceti lety by slavná herečka jen těžko pustila velkorozpočtový hollywoodský film kvůli seriálu.

Foto: Profimedia.cz

Natalie Portmanová

Článek

Sedmilhářky jsou seriál, který loni bodoval u kritiků i diváků. Fantastický scénář s propracovanými postavami zaujal natolik, že se proti všem plánům začala psát druhá série, ačkoliv se tomu autorka předlohy Liane Moriartyová velmi bránila.

Děj se odehrává v bohatém městečku plném luxusních sídel, kde lidé skrývají své kostlivce ve skříni v podobě násilí, lží a závisti. Do prostředí plného přetvářky se přistěhuje chudá svobodná matka a okamžitě začnou problémy.

Foto: HBO

Reese Witherspoonová v Sedmilhářkách

Film Pale Blue Dot je o slavné astronautce, která se vrací z mise domů, a ukáže se, že její život nepřipomíná americký sen. Vychází z teorie, že u některých astronautů po delší době ve vesmíru dochází k posunu psychiky a ztrácejí smysl pro realitu.

Režii bude mít Noah Hawley, nejdříve ale musí najít k herečce partnera a natáčet se bude v nejlepším případě na jaře. Hawley dokončil seriál Legion a také se podílel na oblíbeném Fargu, které se letos vysílat nebude. Možná se vrátí v roce 2019.

Natalie Portmanová si vybírá samé prestižní projekty, většinou dramata. V poslední době to byla Černá labuť, historické drama Jackie (nominace na Oscara) a nebo Song to Song Terrence Malicka.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám