Hlavní obsah

Brilantní thriller o kartelech Sicario má pokračování. Trailer už je venku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snímek Sicario patřil k nejlepším počinům roku 2015. Nyní přichází první ukázka z pokračování Sicario 2: Soldado. Opět se odehrává mezi policisty a agenty na jihu USA, kteří došli k závěru, že legálním způsobem se proti drogovým kartelům bojovat nedá.

Sicario 2Video: Sony

 
Článek

Benicio Del Toro a Josh Brolin nyní vyhlásili válku kartelům v režii Stefana Sollimy. Snímek by měl jít do kin v červnu 2018.

V původním filmu režiséra Denise Villeneuva Sicario ztvárnil Brolin Matta Gravera, velitele tajné jednotky, která se po neúspěchu běžné policie zaměřila na fyzickou likvidaci mafiánů bez soudu. Del Toro hrál ostříleného brutálního agenta Gillicka a Emily Bluntová mladou agentku FBI, která ve své naivitě ještě lpěla na předpisech. Fanoušci herečky budou muset překousnout, že v pokračování už Emily nebude figurovat.

V Sicariu 2 kartely přepravují přes hranice nejen drogy, ale i teroristy. Graver a Gillick se ocitnou v něčem, co už není vyšetřováním, ale spíš válkou, jak naznačuje akcí nadupaný trailer.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám