Hlavní obsah

Nová DVD: Červená, Atomic Blonde: Bez lítosti, 7. série Hry o trůny či 10. série Teorie velkého třesku

Právo, Věra Míšková

Olga Sommerová natočila dokument Červená o světově proslulé operní pěvkyni. V době studené války se odehrává krimi Atomic Blonde: Bez lítosti. Před Vánocemi vychází 7. série Hry o trůny i 10. série Teorie velkého třesku.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Červená

Nová DVD

Film je příběhem operní pěvkyně Soni Červené, jejíž soukromý a profesní život výrazně ovlivnily dějiny 20. století. Prožila nacistický režim, emigrovala před komunistickým, vystupovala na světových pódiích a vrátila se do vlasti. Její umělecká dráha čítá sto operních rolí ve čtyřech tisících vystoupeních na jevištích pěti kontinentů.

Červená, Česká republika 2017, dokument, 83 min., režie: Olga Sommerová, vystupují: Soňa Červená, Jan Werich, Jiří Voskovec a další.

Atomic Blonde: Bez lítosti

Nová DVD

Agentka MI6 Lorraine Broughtonová je vyslána během studené války do Berlína, aby vyšetřila vraždu kolegy.

Atomic Blonde: Bez lítosti, USA 2017, mysteriózní thriller, 115 min., režie: David Leitch, hrají: Charlize Theronová, James McAvoy, John Goodman a další.

Hra o trůny 7. série, 4DVD

Nová DVD

Dlouhá zima je tady. V sedmi napínavých epizodách se předposlední 7. série zaměřila na přesuny vojsk na dlouho budované pozice. A zatímco změny v rozložení sil vedou k uzavírání nových spojenectví nebo k novým krvavým konfliktům, jejich výsledky ohrožuje chladný přízrak apokalyptického nebezpečí v podobě armády Bílých chodců.

Hra o trůny, USA/Velká Británie 2017, dobrodružný, fantasy, 420 min., režie: Jeremy Podeswa, Mark Mylod, Matt Shakman, Alan Taylor, hrají: Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson a další.

Teorie velkého třesku 10. série, 3 DVD

Nová DVD

V předchozí sérii si Leonard s Penny vyrazili na svatební exkurzi do Vegas, kde posunuli svůj vztah ze sousedského na novomanželský. V té letošní prožijí exemplární déja vu, když si svatbu zopakují – tentokrát i s rodinami včetně nevěstiny matky a bratra a ženichových rodičů. Sheldon zatím připraví novou smlouvu o společném bydlení, když spolu s Amy zahájí kohabitační experiment.

Teorie velkého třesku, USA, seriál, 452 min., režie: Mark Cendrowski, hrají: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar, Simon Helberg a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám