Hlavní obsah

Travolta ženy neobtěžoval, premiéru mu odložili kvůli větší propagaci

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechno je jinak, tvrdí producent Keya Morgan, který stojí za filmem Gotti. John Travolta nemá žádný skandál, jak si vymýšlejí příznivci spikleneckých teorií v internetových diskusích. Omezená premiéra filmu Gotti byla zrušena proto, že chtějí investovat do mnohem větší. Film je podle něj špičkový a zaslouží si propagaci.

Foto: Milan Malíček, Právo

John Travolta

Článek

„Nesouvisí to se skandálem, sexem nebo něčím takovým,“ vysvětlil Morgan. „Film Johna Travolty nebyl studiem odhozen, vlastně dostal milióny dolarů navíc a dostane se mu větší premiéry. Je to mistrovský mafiánský film.“

„Je to jeden z nejlepších filmů o mafiánech za poslední roky, my jsme ho sami stáhli, ne naopak, dělali jsme dvě pracovní projekce a zpětná vazba byla úžasná,“ tvrdí Morgan.

Foto: Lionsgate

John Travolta jako mafiánský boss ve filmu Gotti

Původně měla proběhnout menší premiéra v pár kinech přes Lionsgate Premiere a současně na službách Video on Demand. To ovšem producenti nechtějí. Raději se rozhodli sehnat milióny dolarů, aby vykoupili své dílo zpět a zaplatili si širší distribuci a mnohem větší reklamní kampaň. Celkově prý mají 50 miliónů dolarů.

Je to neobvyklý tah a nelze se divit, že to vyvolávalo spekulace. V roce 2000 totiž jistá masérka v Palm Springs tvrdila, že ji Travolta obtěžoval. Policie to ale odložila jako nepodložené. V roce 2012 se objevilo podobné obvinění – a opět to k ničemu nevedlo. Travoltův právník Marty Singer to celé uzavřel jako „naprostý výmysl“.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám