Hlavní obsah

Sean Penn válčí s Netflixem kvůli filmu o jeho setkání s mafiánem

Novinky, Stanislav Dvořák

Hollywoodský herec Sean Penn má velký problém se společností Netflix, která natočila film The Day I Met El Chapo o mexickém mafiánovi. Penn se s ním setkal a film ho prý ohrožuje, protože naznačuje, že pomáhal americkým úřadům mafiána zatknout.

Foto: Profimedia.cz

Sean Penn

Článek

Sean Penn se na filmu nijak nepodílel. Jeho právníci napsali Netflixu, že tímto dokumentem uvádějí herce do nebezpečí. Pokud dojde k násilí, „krev bude na vašich rukách“, vzkázali internetové televizi.

Dokument The Day I Met El Chapo se soustředí na setkání Seana Penna, mexické herečky Kate del Castillo a drogového bosse Joaquína Guzmána Loery. Na základě setkání pak vznikl i hercův článek pro magazín RollingStone, který vyšel až po zatčení Loery.

Pennův mluvčí Mark Fabiani odmítl, že Penn nějak pomáhal americkým úřadům, a uvedl, že „Kate del Castillo a její tým, který nemá žádné informace z první ruky, se snažil vytvořit tenhle od základů falešný, hloupý a lehkomyslný příběh“.

Netflix odpověděl, že herec Penn dostal mnohokrát příležitost se na filmu The Day I Met El Chapo podílet, ale neučinil tak. Události kolem setkání prý navíc byly zveřejněny, včetně článku v RollingStonu, který sepsal sám Penn.

Reklama

Výběr článků

Načítám