Hlavní obsah

Tom Cruise pozastavil natáčení, zranění je vážnější

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Natáčení filmu Mission Impossible 6 bylo pozastaveno. Způsobil to nešťastný nedělní skok herce Toma Cruise. BBC uvedla, že si Cruise zlomil kotník.

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise a jeho nepovedený skok

Článek

Studio taková změna jistě bude stát dost peněz, ale neobává se toho, že by se rušila premiéra. Snímek Mission: Impossible 6 má pořád jít do kin v červenci 2018.

Cruise skákal mezi dvěma vysokými budovami zavěšený na laně, ale nedoskočil a narazil do zdi. Herec je znám tím, že vždy odmítá kaskadéry, ale v 55 letech se už některé kousky nedaří. Objevily se i komentáře, že by se měl nechat při nebezpečných akcích zastupovat.

„Produkce se pozastaví, dokud se Tom zcela neuzdraví, filmová premiéra bude v původním termínu 27. července 2018,“ uvedlo studio Paramount.

„Tom chce poděkovat všem za vaši starost a podporu a nemůže se dočkat, až si příští léto film se všemi společně užije,” dodali.

Reklama

Související články

Tom Cruise si zahraje pašeráka drog

Nové akční drama Made in America, inspirované skutečným příběhem pašeráka drog Barryho Seala, by se mělo na plátnech tuzemských kin objevit 31. srpna. V hlavní...

Výběr článků

Načítám