Hlavní obsah

Trump nám ukradl nápady, posteskla si herečka z House of Cards

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

House of Cards, jeden z nejlepších seriálů posledního desetiletí, pokračuje šestou sérií. Herečka Robin Wrightová, která ztvárnila Claire, chladnou vypočítavou manželku prezidenta (Kevin Spacey), se obává, že realita předčila scénáře.

Foto: Netflix

Robin Wrightová v seriálu House of Cards

Článek

„Trump nám ukradl všechny nápady pro šestou sérii,” sdělila herečka podle serveru Variety.

Seriálový prezident Frank Underwood a jeho mazaná žena Claire jsou schopni strašlivých skutků a své funkce používají hlavně pro soukromý prospěch. Herečka se ale obává, že reálné skandály v USA překonávají seriál.

Prezident Donald Trump nyní čelí mnoha skandálům. Nedávno byl obviněn, že ruskému ministru zahraničí Sergeji Lavrovovi při návštěvě Bílého domu prozradil tajemství, a poté že po šéfovi FBI Jamesi Comeym chtěl, aby zastavil vyšetřování jeho bývalého bezpečnostního poradce Michaela Flynna.

Chci prezidentku

Herečka uvedla, že po všech těch informacích se cítí skleslá, ale ještě neztrácí naději. „Musím vidět nějakou naději... bože, čekají nás čtyři roky tohohle,“ řekla. Podle ní by měla Amerika mít prezidentku, což se ještě nikdy nestalo. Osobně se jí zamlouvá třeba Michelle Obamová.

House of Cards má velké úspěchy a samotná Wrightová, která se v mládí proslavila rolí kamarádky Forresta Gumpa, získala několik nominací na cenu Emmy. Seriál ale málem odmítla. Vycházela totiž z toho, že v původní britské verzi byla manželka prezidenta jen malá role. Teprve když ji producent David Fincher a showrunner Beau Willimon ujistili, že v sérii pro Netflix bude první dáma rovnocennou postavou a hlavní postavy tak budou dvě, nabídku přijala.

Reklama

Výběr článků

Načítám