Hlavní obsah

Skupina Kofe-In slaví deset let novým videoklipem

Právo, kul, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opavská rocková skupina Kofe-In vznikla v roce 2006. Dnes již má na kontě tři alba (Osobní vesmír, Libertin, Dobré nebe), přičemž některé videoklipy a singly z nich získaly hudební ceny. Loňských deset let existence nyní připomíná vizuálně zajímavý videoklip k písni Víme kudy.

Nový videoklip skupiny Kofe-InVideo: Championship

 
Článek

Nový singl Víme kudy je zajímavý díky chytlavému textu a melodii, stejně tak kvůli netradičnímu a vizuálně pestrému zpracování videoklipu. Jeho námět vznikl ve spolupráci zpěváka kapely Jana Kunzeho a režiséra Radima Kallera.

„Nejdříve jsme uvažovali o natáčení v přírodě, ale to nám přišlo vzhledem k tématu videoklipu příliš prvoplánové, a tak jsme to nakonec obrátili a natáčeli v ateliéru a všechny ty rozkvetlé květy a stromy tam dostali jinak, a to projekcí nebo postprodukčně,“ říká Kunze.

Skladba vypráví o momentu, kdy se člověku začíná dařit a po všech životních útrapách, které musel překonat, se odlepí ode dna. „Jako když po dlouhé zimě přijde jaro a celou krajinu zaplaví slunce a rozkvétající příroda,“ vysvětluje Kunze.

Reklama

Výběr článků

Načítám