Hlavní obsah

Písnička k filmu Padesát odstínů temnoty je úspěšná. Však ji zpívají Taylor a Zayn

Právo, Jaroslav Špulák

Film Padesát odstínů temnoty se dostane do českých již 9. února. O den později vyjde soundtrack k němu. Na skladbách na něm se podílela řada zajímavých kapel i umělců, tvůrci použili ty od Halsey, Tove Lo, Johna Legenda, Nicka Jonase a Nicki Minaj, Corrine Bailey Rae a dalších.

Foto: ČTK/PA

Zayn Malik a Taylor Swiftová nazpívali titulní písničku k filmu.

Článek

Nedávno zveřejnili titulní písničku I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker), kterou zpívají Taylor Swiftová a bývalý člen boybandu One Direction Zayn Malik. Přestože jde o písničku poměrně nezajímavou a místy až nudnou, v celosvětovém měřítku si stojí dobře. Zlí jazykové a pochybovači samozřejmě tvrdí, že o jejím úspěchu rozhodla pouze slavná jména interpretů, a ne kvalita produkce.

Taylor Swiftová napsala skladbu ve spolupráci se zpěvákem Samem Dewem a hudebníkem Jackem Antonoffem, který se postaral také o produkci. Dostala se na první místo ve více než osmdesáti zemích na iTunes a byla streamována víc než 62miliónkrát na Spotify. Rovněž se dostala do první desítky v žebříčcích Global Top 50 a US Top 50 Spotify.

Ve filmu se na plátna kin vrátí Jamie Dornan a Dakota Johnsonová jako Christian Grey a Anastasia Steeleová. Režíroval ho James Foley a produkovali Michael De Luca, Dana Brunettiová a Marcus Viscidi společně s E L Jamesovou, autorkou veleúspěšné knižní série.  Scénář napsal Niall Leonard.

Reklama

Výběr článků

Načítám