Hlavní obsah

Woody Harrelson a Emilia Clarková ve Hvězdných válkách

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Woody Harrelson a britská herečka Emilia Clarková si zahrají v příštím filmu ze světa Hvězdných válek, který pojednává o Han Solově mládí.

Foto: Fox Searchlight

Woody Harrelson (z filmu Wilson)

Článek

Režiséři Phil Lord a Christopher Miller prohlásili, že jsou nadšeni ze spolupráce s hercem, který má „takovou hloubku a rozsah“.

Společně s ním se na plátně objeví britská herečka Emilia Clarková známá z Terminátora: Genysys a ze seriálu Hra o trůny, nebo Donald Glover, jenž ztvární Lando Calrissiana.

Foto: Cinemart

Alden Ehrenreich

Mladý herec Alden Ehrenreich zdědil roli Hana Sola po Harrisonu Fordovi. Zahrál si mimo jiné menší roli v Jasmíniných slzách Woodyho Allena. Větší slávu mu přinesla komedie Ave, Caesar!, kde si vedle Geoge Clooneyho zahrál vtipnou roli neschopného herce-kovboje, jenž byl obsazen do psychologického dramatu, ale neměl pro to nejmenší schopnosti.

Harrelson hrál v mnoha slavných filmech jako Lid versus Larry Flint, Takoví normální zabijáci, Tahle země není pro starý a Zombieland, nedávno se objevil také v sérii Hunger Games. Režiséři Lord a Miller obdivují zejména jeho unikátní schopnost ”najít humor i patos v jedné roli“.

O ději připravovaného filmu se nic moc neví, do kin má jít v roce 2018.

Reklama

Výběr článků

Načítám