Hlavní obsah

Pobřežní hlídka se konečně nebere vážně, trailer je na světě

Novinky, Stanislav Dvořák

Celovečerní film inspirovaný seriálem Pobřežní hlídka se blíží do kin. Na internetu se objevil trailer, který ukazuje, že se tvůrci snad vydali šťastnou cestou ironie a parodování původních postav.

Trailer k filmu Baywatch - Pobřežní hlídkaVideo: Consequence of Sound

 
Článek

Dobrou zprávou je, že se režie ujal schopný Seth Gordon, který točil mimo jiné uznávané sitkomy jako Kancl a Parks and Recreation nebo špičkovou filmovou komedii Šéfové na zabití.

Naivní dialogy a zápletky z původního seriálu, které byly zábavné spíš nechtěně, Gordon ještě víc přehnal a tentokrát už jde o komedii úmyslnou. Nebudou ale chybět ani oblíbené zpomalené záběry běhání v červených plavkách.

Foto: Paramount Pictures

Nový tým Pobřežní hlídky

Foto: Paramount Pictures

The Rock obklopen krasavicemi

Dwayne „The Rock“ Johnson převzal Hasselhofovu postavu plavčíka Mitche Buchannona z Los Angeles, který neustále něco zodpovědně řešil. Vedoucí plavčíků mu nyní oznámí, že město chce zmenšit rozpočet pobřežní hlídky, a proto je třeba vylepšit PR organizace. K tomu poslouží získání známého sportovce Matta Brodyho (Zac Efron), jednoduchého trouby, který má rád holky a večírky a ničemu nerozumí. Ambiciózní Mitch Buchannon se však chce plést policii do práce a vyšetřit s Brodym záhadu mrtvého těla na pláži.

V dalších rolích se objeví Alex Daddariová, Kelly Rohrbachová, Jon Bass a Ilfenesh Haderaová. David Hasselhof a Pamela Andersonová se prý ve filmu také krátce připomenou. Do kin má jít Pobřežní hlídka v květnu 2017.

Reklama

Výběr článků

Načítám