Hlavní obsah

Trump chce produkovat reality show s moderátorem Schwarzeneggerem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Donald Trump nehodlá ani jako prezident Spojených států opustit televizní byznys, v němž se v minulosti prosadil jako moderátor úspěšné reality show The Apprentice (Učedník). Podle časopisu Variety se do chystaného pokračování pořadu vrátí jako výkonný producent.

Foto: ČTK/AP

Donald Trump

Článek

Reality show má moderovat hollywoodská hvězda Arnold Schwarzenegger. Trump pořad moderoval 14 let, ale loni s ním kvůli urážlivým výrokům na adresu migrantů televize NBC ukončila spolupráci. Nové pokračování úspěšného pořadu má začít počátkem příštího roku.

Foto: Bontonfilm

Arnold Schwarzenegger jako šerif před důchodem

Reality show má mít osm epizod, z nichž některé se budou vysílat po Trumpově lednové inauguraci. Podrobnosti o Trumpově angažmá nejsou známy a výši jeho odměny televize NBC nezveřejnila.

Budoucí prezident nedávno oznámil, že své obchodní aktivity hodlá po vstupu do Bílého domu opustit a svěřit je dětem. Bližší informace podle něj novináři dostanou příští čtvrtek na tiskové konferenci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám