Hlavní obsah

Ze StarDance vypadli Roman Zach a Andrea Třeštiková

Taneční soutěž StarDance se v sobotu dostala do semifinále a poslední čtyři páry bojovaly o postup do finále. Prohráli Roman Zach a Andrea Třeštiková.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Roman Zach a Andrea Třeštiková

Článek

Roman Zach a Andrea Třeštiková začali valčíkem. Porotce Jan Révai pak Zachovi řekl: „Ten ruský balšoj těátr dokážeš krásně přednést, valčík jako začínající program pro tebe byl lepší než latina... s tvou výškou bych si představoval, že budeš dělat delší kroky, tak mi to přišlo trošku kostrbaté.“

„Souhlasím s Honzou Révaiem, že na můj vkus to bylo trošku kostrbaté, těch zastávek bylo nějak moc,“ řekl Radek Balaš.

Tatiana Drexler dodala, že to byl velký tanec, technicky na dobré úrovni, a obsahoval skoro  všechny figury, které se dají dělat. „Jediné, co tomu chybělo - jít trochu více do kolen.“

Porota páru udělila celkem 27 bodů.

Ondřej Bank a Eva Krejčířová si jako první zkusili jive. „Vůbec jste nevypadli z rytmu v sólu. Vršek nicméně zaostával za spodkem, horní část těla nefigurovala se spodkem. Ale mimořádně zábavná choreografie,“ řekl Radek Balaš. Tatiana Drexler nicméně zmínila, že vůbec netančili v typickém rytmu jivu.

Nakonec jim udělili 26 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zdeněk Piškula a Veronika Lálová

Zdeněk Piškula a Veronika Lálová pokračovali valčíkem. Zdeněk Chlopčík ocenil pěknou choreografii. „Jediná chybička, když jsi v tom valčíku zvedal doprava, tak si odhodil Veroniku kousek dál, ale jinak vynikající výkon,“ dodal.

„Vy jste předvedli jeden ze svých nejlepších výkonů, mě to dostalo,“ řekl Jan Révai.

Porota se shodla na výborném celkovém výsledku 37 bodů.

Jana Plodková a Michal Padevět předvedli celkem slušný jive. Radku Balašovi pár připomínal „štěňátka na louce“. „Sólíčko bylo poddimenzované, ale jinak jste se navzájem zapalovali,“ uvedl.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jana Plodková a Michal Padevět

„Mohla si ještě přidat, protože energie je při jivu to nejdůležitější, ale jsem spokojený,“ podotkl Jan Révai.

Výkon vynesl páru celkem 33 bodů.

Paso doble se stalo dalším úkolem pro Romana Zacha a Andreu Třeštikovou. U poroty uspěli. „Musím vysoko hodnotit, že nezkoušíte lehké věci, to je velmi náročné... jdete absolutně naplno a dneska to je perfektní,“ uvedla Tatiana Drexler.

„Bylo tam hodně nejistoty, když jsi tančil sám, byly to těžké figury, co jsi dělal, ale na tanci je nádherné, že když divákovi začne běhat mráz po zádech, je jedno, jestli tam rovnováha je. Ten tanec byl zatím tvůj absolutně nejlepší,“ řekl Radek Chlopčík.

Paso doble přineslo páru rekordních 40 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ondřej Bank a Eva Krejčířová

Pak už se vrátili na parket Ondřej Bank a Eva Krejčířová. „Evička má v tobě krásnou oporu, ty jsi držák - „Stojan Jakotyč“. Ale celkově roztomilá choreografie,“ vtipkoval Jan Révai.

„Bohužel jsem ve vašem tanci vůbec neodhadnl rytmus, pro mě byl rytmus velmi nečitelný. To byla největší chyba vašeho tance... To zakopnutí hodnotím kladně, byl to super gag,“ dodal Zdeněk Chlopčík.

Výsledek byl rozporuplný - 24 bodů.

Zdeněk Piškula a Veronika Lálová měli s tancem paso doble úspěch. „Oceňují především to, žes to měl dokonale pod kontrolou,“ uvedl Radek Balaš.

„Pan Piškula všechno umí nádherně... jediné, co mi chybí, je vášeň, trochu entuziasmu do toho,“ sdělila Tatiana Drexler.

Celkově dostali od poroty 38 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Účastníci Stardance

Slowfox pak zatančili Jana Plodková a Michal Padevět a oslnili. „Nádherný slowfox,” řekl fascinovaný Zdeněk Chlopčík.

„Vy jste krásu života a tance přenesli na tento parket,” řekl Radek Balaš.

Výsledkem bylo 40 bodů od poroty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám