Hlavní obsah

Nejen Gott, ale i Dyk zpívá pro Anděla Páně

Pro novou pohádku režiséra Jiřího Stracha Anděl Páně 2 vnikly dvě písně, které zaznějí ve finále celého filmu. Kromě vánočního duetu Andělská, který nazpíval Karel Gotta s dcerou Charlotte Ellou, je to také Modlitba v podání Vojtěcha Dyka. Modlitbu složil autor filmové hudby k Andělu Páně 2 Ondřej Gregor Brzobohatý, text je z dílny Lubomíra Feldeka.

Vojta Dyk

 
Článek

„Vydržte sedět přes titulky, vyplatí se to,“ vzkazuje režisér Jiří Strach, který také natočil s Vojtěchem Dykem klip k Modlitbě. Vojtěch Dyk hraje ve filmu Anděl Páně 2 postavu párkaře s vtipnými průpovídkami. Zdánlivě nenápadný prodavač uzenin nakonec však velmi výrazně zasáhne do osudů hlavních hrdinů.

„Já bych asi chtěl být ten párkař. Takový zamilovaný, zakoukaný, ale to vám nemůžu prozrazovat, to až uvidíte, tak mi dáte za pravdu,“ slibuje režisér Jiří Strach.

„Můj první film byla shodou okolností pohádka s panem režisérem Strachem, takže jsem se k tomuto žánru rád vrátil,“ řekl Vojtěch Dyk, který si před deseti lety zahrál ve Strachově pohádce Tři životy.

Reklama

Výběr článků

Načítám