Hlavní obsah

Společné turné Living Colour a bývalého zpěváka Deep Purple krachlo

Novinky, Stanislav Dvořák

Původní informaci, že v Praze vystoupí Glenn Hughes (dříve Deep Purple) a legendární funk-metaláci Living Colour, nyní pořadatelé poopravili. Hughesův management oznámil, že Living Colour na turné nepojedou.

Foto: ČTK

Glenn Hughes

Článek

„Velmi nás to mrzí. Bylo to pro nás nepříjemné překvapení. Omlouváme se všem, ale Glenn Hughes oznámil, že skupina Living Colour na jeho turné nepojede. Důvody zatím neznáme. Na oficiálních stránkách je uvedeno pouze to, že se rozhodli z turné odstoupit. Tímto dochází ke změně programu a nyní se hledá nová předkapela,“ říká za organizátory Dušan Neumann.

I tak bude podle něj jediná česká zastávka Glenna Hughese 23. listopadu v pražském klubu Meet Factory velkým zážitkem. „Glenn slíbil, že zazní všechny zásadní skladby jeho kariéry plus novinky z připravované desky Resonate, která vychází 4. listopadu,“ dodává.

Pionýr funkové éry

Glenn Hughes je baskytarista a zpěvák, který vystupoval se skupinou Trapeze a od roku 1973 se slavnými Deep Purple. Tehdy skupina vstoupila do funk-rockového období a vydala vynikající desky Burn, Stormbringer a Come Taste the Band. V osmdesátých letech krátce zpíval i s Black Sabbath a věnoval se sólo kariéře. Jednou také spolupracoval na albu Kiss Me On My Ego s českými Monkey Bussines.

V dubnu 2016 Hughes vstoupil do americké Rokenrolové síně slávy jako člen Deep Purple.

„Hughes stále nahrává skvělá rocková alba se současným zvukem a obklopuje se takovými jmény, jako jsou Chad Smith a Dave Navarro z Red Hot Chili Peppers, Jerry Cantrell z Alice In Chains nebo Doug Aldrich z Whitesnake,“ dodal pořadatel koncertu Dušan Neumann.

Vstupenky na koncert 23. listopadu v Meet Factory jsou v předprodejních sítích Ticketportal a Ticketstream.

Reklama

Výběr článků

Načítám