Hlavní obsah

Indický Rocky i komedie na bollywoodském festivalu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek začíná Festival bollywoodského filmu v pražském Světozoru. Potrvá do neděle a nabídne výběr z produkce velkých i nezávislejších studií indického subkontinentu.

Foto: bollywood.cz

Z filmu Ki a Ka

Článek

Bollywoodská hvězda Shah Rukh Khan, která nedávno točila v Praze, bude k vidění v thrilleru s prvky komedie Fan, kde má dvojroli, hereckou superstar a dvacetiletého fanatického fanouška.

Zahájení festivalu však bude patřit historickému dramatu Bajirao Mastani, kde se v hlavních rolích objeví krásné herečky Deepika Padukoneová a Priyanka Chopraová, dobývající také Hollywood.

Foto: bollywood.cz

Sultan - indický Rocky

Indický Rocky, to je Sultan, v Indii nejvýdělečnější film roku se Salmanem Khanem a Anushkou Sharmaovou. Na romantickou notu zase hraje Ki & Ka, komedie o páru, kdy se muž stará o domácnost a žena vydělává, což v Indii opravdu není normální.

Akční překvapení

„Nálepku nejakčnější film letošního ročníku festivalu bude mít nedělní závěrečné speciální programové překvapení. V hlavních rolích se představí hvězdy, které naleznete v jiných filmech letošního ročníku. Koncept s překvapením se již v minulosti osvědčil, kdo dorazí, jistě nebude zklamaný,“ vzkázal Radim Špaček, umělecký ředitel festivalu.

Menší studia zastoupí tamilský Kabali, akční gangsterka s Rajinikanthem, malayalamská komedie Oru Muthassi Gadha a další. Na festivalu bude fungovat i restaurace s indickým jídlem, indický kulečník carrom a prodej suvenýrů. Podrobnosti o filmech a sobotní taneční párty najdete na bollywood.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám