Hlavní obsah

Hvězda electroswingu Caro Emeraldová vystoupí v Brně

Nizozemská hvězda žánru electroswing Caro Emeraldová vystoupí 21. října v Brně. V Sonocentru ji doprovodí šestice hudebníků, společně chtějí fanoušky přenést do zlaté éry Hollywoodu.

Foto: Lucie Levá

Caro Emeraldová

Článek

Emeraldová čerpá inspiraci v hudbě, módě a stylu 40. a 50. let minulého století. Dva dny po Brně ji čeká České publikum zná zpěvačku z dřívějška díky festivalu Colours of Ostrava.

Pětatřicetiletá rodačka z Amsterodamu prorazila v roce 2009 singlem Back It Up. Zájem fanoušků o její debutové album Deleted Scenes From The Cutting Floor z roku 2010 překonal v Nizozemsku i slavný Thriller Michaela Jacksona. „S následujícím albem The Shocking Miss Emerald už dobyla i britský albový žebříček,” sdělil Pavel Daněk, organizátor Bratislavských jazzových dní, který se na přípravě koncertu podílí.

Sonocentrum v příštích měsících hostí také další ženské interpretky. Poslední říjnový den zahraje extravagantní funková baskytaristka Nik Westová, spolupracovnice slavného Prince. Příští rok v březnu dorazí americká herečka a zpěvačka Macy Gray.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám