Hlavní obsah

Ve StarDance se porotě líbily Šípková a Plodková

Právo, Jana Perglerová

První díl osmé řady zábavně soutěžní show StarDance odvysílala v sobotu večer Česká televize. Deset soutěžních dvojic, kterou tvoří vždy celebrita s profesionálním tanečníkem (tanečnicí), bude až do soboty 10. prosince soutěžit o titul krále a královny tanečního parketu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Prvním kolem začala 8. října 2016 další řada populární taneční soutěže StarDance, když hvězdy tančí.

Článek

Diváci zasáhnou do hlasování až od příští soboty. Odborná porota v sále ve složení Radek Balaš, Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Jan Révai má pouze poradní hlas. V prvním předváděcím večeru od ní získaly nejvíc bodů cvičitelka Olga Šípková a herečka Jana Plodková.

Soutěžní páry se rozvlnily v rytmu čači a waltzu na tanečním parketu vybudovaném v největším studiu pražských filmových ateliérů na Barrandově. Na zahajovacím večeru se připomenulo a divákům zamávalo i sedm párů z předchozích sedmi ročníků StarDance. Večer jako pokaždé moderovali Marek Eben a Tereza Kostková.

Mistryně světa v aerobiku Olga Šípková a Marek Dědík patří podle některých bookmakerů sázkových kanceláří k favoritům. Čaču zvládla Šípková výborně, ale porotkyně Draxler mínila, že by to chtělo více emocí do jejího projevu. „Aby byla potěšena duše, nejen oči,” prohlásila. Taneční pár získal od poroty 29 bodů.

Foto: ČTK

Roman Zach a Andrea Třeštiková

Uspěla i herečka Jana Plodková a Michal Padevět. Herečka v modré róbě ukázala, jak dobře umí waltz. Porotci ocenili něhu a pravdivost. Pár dostal 27 bodů.

Lyžař Ondřej Bank a Kamila Tománková předvedli waltz. Porotce Baláš vytkl tvrdé ruce, ale Chlopčík má tušení, že se máme do budoucna u páru na co těšit. Dostal vysoké hodnocení 26 bodů.

Foto: ČTK

Kristýna Leichtová a Václav Masaryk

Herec Zdeněk Piškula je nejmladší účastník soutěže. S Veronikou Lálovou tančil čaču. Porota měla jen samá slova chvály. „Je radost se dívat, hormony pracují,“ prohlásil Révai. Pár si od poroty vysloužil 25 bodů.

Naopak fotbalista Ladislav Vízek je nejstarším účastníkem letošní soutěže. Tančil čaču a porota ho chválila. „Šoumen jste obrovský,” řekl Chlopčík. Chyběl mu jen větší kontakt s partnerkou, takže dvojice dostala 17 bodů.

Foto: 2media

Zdeněk Piškula a Veronika Lálová

Vůči Miluši Bittnerové a Michalu Necpálovi byla porota shovívavá a udělila jim 23 bodů. „Neřekli mi, že tréninky tolik bolí,“ stěžovala si dobře stavěná herečka, která se bavila se soutěžícími z předchozích ročníků.

Nejvyšším účastníkem je herec Roman Zach, jehož partnerkou je Andrea Třeštiková. Čaču zvládl obstojně, byť byl po výkonu trochu zadýchaný. Chlopčík byl při hodnocení chmurný. „Pecka skončila v polovině, pak jen samá póza.” Porota dala páru 20 bodů.

Kuchař Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová předvedli waltz a obdrželi 20 bodů.

Moc se nedařilo zpěvačce Anně K a Marku Hrstkovi, kteří tančili čaču. Porotci žádali více uvolnění, i když chválili souhru v páru. Dvojici udělili 17 bodů.

Neuspěla ani favoritka dvou sázkových kanceláří Kristýna Leichtová s Václavem Masarykem, která hraje v Ohnivém kuřeti. Předvedla waltz na parketu zahaleném v kouři, což zvýšilo efekt, ale nebylo vidět detailně na její kroky. Porotci byli nemilosrdní. Tanečnice by si měla kontrolovat tělo a Baláš řekl, že má těžkopádné nohy. Celkově dala porota 19 bodů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám