Hlavní obsah

Slavíka bude moderovat Ondřej Sokol

Novinky, Stanislav Dvořák

Slavnostní vyhlášení ankety Český slavík Mattoni proběhne 26. listopadu v Hudebním divadle Karlín v Praze v přímém přenosu TV Nova. Moderovat bude Ondřej Sokol.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ondřej Sokol

Článek

„Hlasování začíná dnešním dnem a končí 20. listopadu. Podrobné pokyny, jak hlasovat, jsou zveřejněny na stránkách ceskyslavikamattoni,” uvedl v úterý za pořadatele Jaroslav Těšínský.

Hlasovat lze pomocí internetu a SMS. Pořadatelé zdůraznili, že cena je stejná jako u jakékoli jiné SMS a z každého mobilního telefonu lze hlasovat jen jednou.

„Novinkou je to, že závěrečný galakoncert je postaven tak, aby polovinu tvořily známé hvězdy populární hudby a druhou polovinu mladí interpreti a také skupiny, které už se dokázaly prosadit. Doufáme, že vystoupí i Karel Gott,” doplnil Těšínský.

Jedno vystoupení během závěrečného večera bude vyhrazeno interpretovi, o kterém rozhodnou fanoušci. Porota nominovala Atmo music, Pavla Calltu, Mirai a Voxela a hlasování proběhne opět na slavičích stránkách.

Vyhlášeny budou letos kategorie Zpěvák, Zpěvačka, Skupina, Absolutní slavík, Objev roku, Mattoni Hvězda internetu, Slavíci bez hranic a také nejstreamovanější skladba na internetu a píseň posluchačů Rádia Impuls.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám