Hlavní obsah

Seriál Autobazar Monte Karlo startuje o týden dřív v chytrých televizích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komediální seriál Autobazar Monte Karlo uvidí nejdříve majitelé chytrých televizí s podporou technologie HbbTV a připojením k internetu. Právě oni mohou prostřednictvím aplikace Seznam.cz TV vidět v exkluzivní předpremiéře úvodní epizodu druhé řady populárního sitkomu internetové televize Stream.cz, která tím reaguje na vzrůstající zájem diváků sledovat její seriály na velkých obrazovkách.

Foto: Stream.cz

Petr Čtvrtníček

Článek

„Přesně rok poté, co se Petr Čtvrtníček poprvé objevil na internetové televizi Stream.cz v hlavní roli sitkomu Autobazar Monte Karlo, se znovu vrací na obrazovky. Nikoli v přeneseném významu, ale doslova. Sledovat svérázné praktiky seriálového autobazarníka Káji Čížka totiž mohou exkluzivně od 3. října diváci, jimž jejich chytrá televize s připojením k internetu umožňuje přijímat digitální pozemní vysílání s dosahem signálu Multiplexu 4. Ti v nabídce programů vedle tradičních televizních stanic najdou Seznam.cz TV, ve které mohou vidět úvodní díl pokračování populárního seriálu o týden dřív. Přesný postup, jak HbbTV aplikaci naladit, je na webu www.seznam.cz/jaknaladit,” uvedla za Seznam.cz Eva Albrechtová.

„Chceme divákům umožnit pustit si internetovou televizi Stream.cz kdykoli a kdekoli, a to nejen na mobilních zařízeních a počítačích, ale i v chytrých televizích, protože původní hrané seriály ke sledování na velkých obrazovkách přímo vybízejí. V průběhu podzimu bychom je navíc chtěli bavit nejen v pohodlí obýváků, ale zopakovat i loňské promítání Autobazaru Monte Karlo v kině,“ řekl šéfproducent Lukáš Záhoř.

O své předpremiéry nepřijdou ani facebookoví fanoušci Autobazaru Monte Karlo, kteří se na nové epizody mohou těšit již tradičně o den dřív, a to v neděli. Počínaje 10. říjnem pak budou jednotlivé díly nasazovány v týdenních intervalech do vysílání internetové televize Stream.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám