Hlavní obsah

Nová DVD: Alenka v říši divů: Za zrcadlem, V zajetí démonů 2 a Victoria

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alenka v říši divů pokračuje druhým filmem s podtitulem Za zrcadlem. V zajetí démonů 2 je další skutečný případ z archivu Eda a Lorraine Warrenových. Victoria je napínavé německé kriminální drama.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 39. týden

Článek

Alenka v říši divů: Za zrcadlem

Nová DVD

Alenka Kingsleighová se ujala řemesla po otci a strávila několik posledních let na divokých vlnách světových oceánů. Po návratu do Londýna objeví kouzelné zrcadlo, skrz které se dostane zpět do fantastické Říše divů, kde se znovu shledá se svými starými známými: Bílým králíkem, houseňákem Absolemem, kocourem Šklíbou a potrhlým Kloboučníkem, který není ve své kůži.

Alenka v říši divů: Za zrcadlem, USA 2016, rodinná fantasy, 113 min., režie: James Bobin, hrají: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carterová, Anne Hathawayová a další.

V zajetí témonů 2

Nová DVD

Stejně jako ve snímku V zajetí démonů účinkují v rolích Lorraine a Eda Warrenových Vera Farmiga a Patrick Wilson. Manželé pomáhají osamělé matce, která vychovává své čtyři děti v domě zamořeném zákeřnými démony. Případ je nejlépe zdokumentovaným případem v historii paranormálních jevů.

V zajetí démonů 2, USA 2016, horor, 128 min., režie: James Wan, hrají: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Frances O'Connor a další.

Victoria

Nová DVD

Victoria přijíždí z Madridu do Berlína pracovat a užívat si noční život. Na konci jedné party potká mile vypadajícího Sonneho a jeho kamarády z mokré čtvrti. Ale namísto opileckého rána čeká mladou Španělku adrenalinová jízda metropolí. Sonne a jeho parta jsou nuceni provést bankovní loupež a Victoria se ocitne za volantem auta, kterým prchají...

Victoria, Německo 2016, kriminální drama, 133 min., režie: Sebastian Schipper, hrají: Laia Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski, Burak Yigit, Max Mauff a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám